Beurzen en events


De Barista’s en Bierista’s van 7B zorgen voor smaakvolle geluksmoment op je beurs of event

Je gasten op een (inter)nationale beurs, congres of je event ontvangen met heerlijke koffie of smaakvol bier, dat is waar wij als 7B Den Haag goed in zijn. Wij creëren met onze mobiele koffiebar of bierbar een uitnodigende plek waardoor de verbinding tussen mensen vanzelf ontstaat. Wij werken uitsluitend met professionals, denken mee, geven oprechte aandacht en zijn behulpzaam. Hierdoor zijn onze Barista’s of Bierista’s ook echt een aanvulling op het team of de organisatie.

Barista & Bierista inhuren

Onze mobiele koffiekar en Bierkar zorgen voor een uitnodigende plek op jouw event

Met passie en plezier serveren wij de koffie of het heerlijke biertje. Of dit nu een klein event is, een beurs met meerdere mobiele koffiebarren of een bierbar op het netwerkplein van je congres. Wij zorgen voor een volledige beleving waarbij gasten samen genieten van die heerlijke cappuccino of dat frisse speciaalbiertje.

Branding

De smaakvolle momenten kun je ook gebruiken om wat extra aandacht te geven aan je bedrijfsnaam of logo. Er zijn verschillende brandingsmogelijkheid. Denk hierbij aan de branding van de mobiele koffiekar, de koffiebekers, de mobiele bierbar, de bierglazen, de kleding van het personeel of het uitdelen van promotiemateriaal.

Blikvangers

Onze koffiepiaggio’s en bierbar werken op zowel elektra, gas als een aggregaat. Ze zijn dus inzetbaar op vrijwel ieder event of beurs, zowel binnen als buiten. Onze mobiele bars zijn echt blikvangers en samen met de heerlijke drankjes zorgen wij voor een uitnodigende plek op jouw event.

Offerte aanvragen