Bier


Genieten van een smaakvol pilsje of speciaalbiertje

Dat kan bij onze nieuwste aanwinst, de bierpiaggio! Onze Bierista’s zorgen vanuit de mobiele bierbar dat jouw gasten op iedere gewenste locatie in Nederland en België in een sfeervolle omgeving een heerlijk glas (speciaal)bier van de tap kunnen drinken. Onze mobiele bierbar kun je inzetten met of zonder personeel.

Offerte aanvragen

De Bierpiaggio, een echte eyecather op je event!

Onze vintage piaggio hebben we omgebouwd tot een echte bierpiaggio of zoals je het ook kan noemen een bier tuktuk of een bierkar met verschillende taps. We kunnen dus verschillende soorten bieren tegelijkertijd schenken. Ook voor alcoholvrij bier wordt gezorgd. De bierpiaggio is een echte eyecatcher die gelijk zorgt voor sfeer op jouw evenement.

Merkpromotie

Van kleine bijeenkomsten, een beurs of congres tot een groot bedrijfsevent. Maar ook ter promotie van je bedrijf of misschien wel je biermerk. Op iedere locatie kunnen wij de gasten voorzien van heerlijk vers getapt (speciaal)bier. De mobiele bierbar is ook een perfecte aanvulling op elk foodtruckfestival.

Bierista's

Onze gepassioneerde Bierista’s vertellen je gasten met plezier meer over hun passie en laten ze graag verschillende speciaalbieren proeven. Op deze informele manier zorgt de bierpiaggio voor extra sfeer en verbinding op jouw evenement.

Offerte aanvragen