Zakelijke evenementen


De Barista’s en Bierista’s van 7B zorgen voor een smaakvolle beleving op je zakelijke evenement

Extra beleving op je zakelijke evenement door het inzetten van een mobiele koffiebar of bierbar. De Barista’s en Bierista’s van 7B Den Haag verrassen met veel plezier de bezoekers van je evenement met een heerlijke vers bereide koffie of een vers getapt (speciaal)biertje. Niet alleen in Den Haag maar ook in de rest van Nederland, Duitsland en België. Dit kunnen zowel kleinere als de grotere zakelijke evenementen zijn en zowel binnen als buiten. 7B zorgt met de mobiele koffiekar of bierkar voor een sfeervol moment dat past bij jullie bedrijfsevenement. Hierbij kun je denken aan een bedrijfsfeest, klantdag, jubileum, bedrijfsuitje, receptie, nieuwjaarsfeest of een open dag.

Barista & Bierista inhuren

Een koffie- of bierbeleving waar iedereen z’n geluksmoment uithaalt!

De mobiele koffiebar en bierbar van 7B zorgt voor een moment waarop je gasten even écht bewust genieten van die heerlijke koffie of dat frisse biertje. Daarom is voor ons het gastheerschap, de persoonlijke benadering, de professionele medewerkers en de hoge kwaliteit van de koffie en het bier een must. Op deze manier kunnen de professionele Barista’s en Bierista’s zorgen voor een geluksmoment voor de bezoekers van jouw zakelijke evenement.

Beleving op locatie

Deze beleving kan op iedere plek gecreëerd worden want de mobiele koffie- en bierbarren werken op zowel elektra, gas als een aggregaat. Dit betekent dat je ook in het bos, aan het strand, in een weiland of op een parkeerplek je gasten kunt laten genieten van een koffie- of biermoment.

Biologisch en duurzaam

7B heeft de keuze gemaakt om zoveel mogelijk biologisch en duurzaam te werken. Zo werken we met biologische koffie, thee, melk, suiker en indien gewenst biologisch bier. De koffie- en bierbekers zijn standaard biologisch afbreekbaar en één van onze piaggio’s is elektrisch.

Offerte aanvragen