Koffie


Waan je met de mobiele koffiekar even in Italië

Vergeet alles om je heen en geniet van een heerlijke espresso, cappuccino of Latte Macchiato. Onze Barista zorgt vanuit de klassieke mobiele koffiebar, op iedere gewenste locatie, dat jouw gasten in een warme en uitnodigende sfeer hun koffie kunnen drinken. Als professionele Barista’s van 7B Coffee on Wheels Den Haag willen wij de ultieme koffiebeleving geven aan onze klanten. Iedereen laten genieten van een kwalitatieve biologische koffie die wij met een glimlach serveren.

Koffiekar Aanvragen

Barista's inhuren

Je kunt ons als Barista’s inhuren in Den Haag maar ook zeker daarbuiten. Wij zijn met onze mobiele koffieconcepten ook actief in België & Duitsland. Van kleine intieme bijeenkomsten, een beurs of congres tot een groot bedrijfsevent. Maar onze koffiekarren en koffiebarren zijn ook in te zetten als marketingtool of voor een merkpromotie. We werken alleen met professionele Barista’s om zo onze kwaliteit maar ook zeker de gastvrijheid te waarborgen.

Wij serveren uitsluitend biologische koffie en thee en werken zo duurzaam mogelijk. We moeten tenslotte met z’n allen zorgen voor een betere wereld.

Als we jouw klanten een geluksmomentje kunnen bezorgen met onze koffiebeleving, dan is onze missie geslaagd!

Offerte aanvragen