Beurzen en congressen


De mobiele koffiebar of bierbar van 7B zorgt voor smaakvolle geluksmomenten op beurs of congres!

De bezoekers van jouw (inter)nationale beurs of congres op een sfeervolle manier verwelkomen met een heerlijke cappuccino, espresso of kop thee, daarvoor zorgen onze Barista’s. Met de mobiele koffiebar brengen ze extra sfeer en beleving zodat de bezoekers optimaal kunnen genieten van hun koffie.

Barista & Bierista inhuren

Buiten de heerlijke koffie kunnen onze Bierista’s dezelfde bezoekers in de middag laten genieten van een heerlijk fris biertje. Met veel plezier en passie komen ze met de mobiele bierbar naar de beurs of het congres. Samen aan het eind van de dag netwerken en in de tussentijd genieten van een heerlijk glas bier. Natuurlijk zorgen wij ook voor alcoholvrij bier.

Zowel onze Barista’s als de Bierista’s zijn echte professionals, denken mee en geven oprechte aandacht aan de bezoekers. Op deze manier zijn ze een echte aanvulling tijdens de beurs of het congres. Wil je meerdere koffie- of bierpunten op je evenement, geen enkel probleem, 7B verzorgt het graag voor je!

Een Barista’s en Bierista’s op je congres of beurs heeft echt een meerwaarde!

Buiten de heerlijke koffie of een vers getapt biertje heeft het inzetten van een mobiele koffiebar of bierbar ook echt een meerwaarde voor je beurs of congres.

Warm contact

Het is een warm welkom en de bezoekers blijven écht langer bij de stand. Daarbij is het leggen van contact met een kop koffie of een biertje in de hand een stuk makkelijker. Dat is toch waar het om gaat!

Extra zichtbaarheid

Door de mobiele koffiebar of bierbar creëer je ook gelijk een warme en uitnodigende plek waar bij drukte de Barista of Bierista’s je gasten kunnen opvangen. Daarbij kunnen de verschillende brandingsmogelijkheden extra zichtbaarheid geven aan je bedrijf.

Offerte aanvragen