Verhuur


Huur onze mobiele Koffiekar, Bierpiaggio, Foodtruck, Bierbar of CoffeeTruck zonder personeel

Ben je Barista, Bierista of kok en heb je zelf geen piaggio of foodtruck. Heb je een mobiele bierbar of koffiebar nodig. Wil je een keer zelf op een festival of evenement staan. Allemaal redenen om één van onze piaggio’s of foodtrucks te huren zonder personeel. Op deze manier kun je toch aan de slag op evenementen, bijeenkomsten of een leuk festival. Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om een van onze Piaggio’s te huren, ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Direct Aanvragen

Creëer zelf je eigen smaakvolle moment en huur een van onze eyecathers zonder personeel

Wij verhuren de bierbar en koffiepiaggio door heel Nederland en België. Op deze manier kun je zelf de sfeer creëren op je evenement, beurs of foodtruckfestival. De piaggio’s en foodtruck zijn ook zonder apparatuur te huur.

Wij komen de bierbar, koffiebar of foodtruck afleveren op de afgesproken tijd en je bent zelf verantwoordelijk voor het personeel. Op deze manier zijn de piaggio’s en de food en coffeetruck voor allerlei doeleinden inzetbaar. Van koffiebar, bierbar, smoothiebar tot marketingpiaggio om je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Huur een Piaggio of Foodtruck

De prijs voor het huren van onze piaggio’s of foodtruck is afhankelijk van het doel, de locatie en natuurlijk de huurperiode. Laat zelf je gasten genieten en huur een van onze eyecatchers en creëer je eigen magie! Heb je interesse in het huren van een van onze mobiele piaggio’s of de foodtruck?

Offerte aanvragen