Over Lidia

"Oneliner van Lidia"

Lidia is 45 jaar en lid van de personeelsvereninging van een grote organisatie. Ze woont in Den Haag met haar man. Lidia organiseert regelmatig grote personeelsfeesten waar een goede bak koffie en een relaxte sfeer heel belangrijk is.

Het is voor Lidia altijd even zoeken naar de juiste partners voor deze feesten, maar toch lukt het haar altijd om weer een mooie combinatie van ondernemers samen te stellen. Ze zou het fijn vinden om een aantal vaste  samenwerkingen aan te gaan die met duurzaamheid bezig zijn en gaat daar actief naar op zoek.

Via een collega komt ze in contact met 7B. Het verhaal spreekt haar aan en de manier waarop zij zelf wordt aangesproken vindt ze heel erg prettig. De manier waarop 7B te werk gaat, past ook heel goed bij de personeelsfeesten die zij organiseert. Dus besluit ze om 7B in te huren.

Zowel voorafgaand het event als daarna verloopt de communicatie tussen haar en 7B heel prettig. Ze krijgt positieve reacties van mensen om haar heen en ze is zelf ook heel erg te spreken over het koffie en bierconcept. De eerste stap naar duurzamere feesten zijn genomen en dat bevalt Lidia zo goed, dat ze 7B zal blijven inhuren voor de volgende feesten.

Boek Lidia