Over Sjoerd

"Oneliner van Sjoerd"

Sjoerd van 38 jaar is Freelance Eventmanager. Hij woont met zijn vrouw en zoontje in Zoetermeer. Als ervaren eventmanager heeft hij inmiddels een groot netwerk opgebouwd en de klussen komen hem vrijwel met gemak aanwaaien. Daarom is Sjoerd altijd wel op zoek naar toffe ondernemers waar hij mee kan samenwerken om de gaafste events mee op te zetten.

Terwijl Sjoerd in zijn vrije tijd met zijn vrouw en zoontje op een event in Den Haag aanwezig was, raakte hij in gesprek met Mark. De Piaggio trok gelijk zijn aandacht en de geur van heerlijke koffie kwam hem tegemoet. Daarnaast werd Sjoerd heel gastvrij geholpen door één van de Barista’s. Hier werd hij heel enthousiast van!

Sjoerd wisselde zijn contactgegevens met Mark en legde de volgende werkdag contact met Mark op LinkedIn. Ten eerste omdat hij een heel goed gevoel had bij het concept 7B en ten tweede omdat hij 7B goed kon gebruiken op een event waar hij momenteel mee bezig was.

Inmiddels is 7B een trouwe partner van Sjoerd geworden. Sjoerd is zeer tevreden over de samenwerking omdat beide partijen precies weten wat ze aan elkaar hebben. Daarnaast krijgt Sjoerd na afloop van een event vaak positieve reacties van zijn klanten over de Piaggio én de goede service van 7B.

Iets wat niet alleen heel waardevol is voor Sjoerd, maar ook voor de klant en zijn gasten.

Boek Sjoerd